Distribuiţi
In jos
Mesaje : 1
Puncte : 1928
Data de înscriere : 29/12/2017
Vezi profilul utilizatorului

Cerere Helper - CyberNeticK

la data de Vin Dec 29, 2017 10:25 am
Nick pe server: Folosesc nickname-ul CyberNeticK.
Cea mai mare realizare pe server: Nu am o realizare momentan deoarece sunt nou pe aceasta comunitate.
In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?: Nu am avut o factiune deocamdata.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?: Nu am avut o factiune deocamdata.

De ce crezi ca meriti helper: Pentru ca ma consider apt pentru aceasta functie ca sa ajut playerii ce au nevoie de ajutor. Vreau sa fac parte din echipa de helperi al acestui server minunat deoarece imi place ocupatia functiei, am experienta si vreau sa imi fac mai multi prieteni in acest timp cat o sa fiu in echipa staff si sa petrec o perioada indelungata alaturi de voi, imi place sa stau si sa muncesc la raport (sa fac un player multumim de raspuns si sa-l lamuresc cu intrebarea pusa pe chat-ul newbie [/n]) , este un staff bine organizat. Dupa parerea mea aceasta functie mi se potriveste perfect. Si daca o sa fiu acceptat in echipa staff doresc sa duc o treaba pana la bun sfarsit.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc?: Acord acestui joc cate 8-9 ore pe zi.
Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?: Dupa obtinerea acestei functii voi ajuta jucatorii ce au intrebari/nelamuriri pe chat-ul newbie (/n), voi aduce jucatorii spre o cale mai buna si voi respecta toti jucatorii dar si membrii staff.
Cu ce esti diferit fata de alti playeri?: Cu nimic, tin sa cred ca toti suntem la fel, doar ca unii isi dau mai putin interesul fata de altii asa ca ceilalti sunt superiori.

Ai fost banat vreodata pe acest server? Daca da, specifica toate banurile: Nu am fost niciodata banat pe acest server.
Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?: Nu am avut nici-o sactiune de genul.

Varsta reala: Am 15 ani.
Ce alte jocuri joci?: Momentan ma axez pe SA:MP.
De ce iti place sa joci samp?: Deoarece este un concept frumos si pentru ca este un joc relaxant.
Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dupa terminarea liceului voi intra la o facultate de economie.

Daca un player te intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?: Pentru a face skill la rob trebuie sa ai in primul rand 10/10 rob points, apoi te duci intr-un business, ajuns acolo tastezi comanda /rob, astepti 10 secunde pentru a jefuii afacerea respectiva, apoi urmezi checkpoint-urile de pe minimap/harta pentru a lua banii.
Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Trucker, ce ii raspunzi?: Poti sa-ti iei jobul "Trucker" tastand comanda /jobs si alegi jobul de Trucker , dupa ce ai ajuns la checkpoint tasteaza /getjob , iar apoi /work pentru a muncii.
Daca un player intreaba cum aplica in factiunea FBI, ce ii raspunzi?: Pentru a aplica la factiunea "FBI" trebuie sa aplici pe forum-ul nostru (/forum), apoi trebuie sa-ti accepte lider-ul aplicatia respectiva, iar mai apoi trebuie sa dai un test cu el, dar daca pici cu 3/3 nu vei fii acceptat.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum