Distribuiţi
In jos
Mesaje : 2
Puncte : 1941
Data de înscriere : 27/12/2017
Vezi profilul utilizatorului

Cerere helper Silebaws

la data de Mier Dec 27, 2017 12:02 pm
Nick pe server:Silebaws
Cea mai mare realizare pe server:Nu am una dar sper sa reusesc sa fac una/
In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?:Nu am o functie inca pe acest server .
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:Pe acest server nu sunt intr-o factiune anume.

De ce crezi ca meriti helper:Deoarece vreau sa ajut playerii de pe acest server si sunt foarte activ , vreau sa imbogatesc comunitatea cu ideeile mele.
Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:In jur de 4-5 avand in vedere ca este vacanta..
Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Sa ajut playerii de pe server cat de mult posibil si sper sa o obtin
Cu ce esti diferit fata de alti playeri?:Toti oamenii sunt speciali in felul lor , eu inca nu mi-am dat seama la ce sunt special.

Ai fost banat vreodata pe acest server? Daca da, specifica toate banurile:Nu,nu am mai fost banat. Pentru ca sunt destul de nou pe acest server
Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?:Nu,nu am primit.Pentru ca sunt destul de nou pe aces server

Varsta reala:15 ani
Ce alte jocuri joci?:Deocamdata doar samp.Pentru ca este jocul in care stau cu prietenii
De ce iti place sa joci samp?:Deoarece este un joc multiplayer in care interactionezi cu alti oameni si petreci timp cu prietenii.
Ce vei face dupa terminarea liceului?:Dupa terminarea liceului vreau sa ma mut in londra pentru a face o faculte de IT/Drepturile Oamenilor ( Avocat )

Daca un player te intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?:Pentru a face skill la rob trebuie sa dai te duci intr-un magazin , si sa tastezi comanda /rob , iar pentru a face skill mai mare trebuie sa faci acest lucru de cat mai multe ori posbil.
Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Trucker, ce ii raspunzi?:Tasteaza comanda /jobs si alege jobul de Trucker , dupa ce ai ajuns la checkpoint tasteaza /getjob iar apoi /work
Daca un player intreaba cum aplica in factiunea FBI, ce ii raspunzi?: Tasteaza in chat /forum,introdu link-ul primit si du-te la sectiunea aplicatii si aplici la factiunea dorita. ( FBI )
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum