Distribuiţi
In jos
Mesaje : 1
Puncte : 1928
Data de înscriere : 29/12/2017
Vezi profilul utilizatorului

Cerere helper RaresMiha

la data de Vin Dec 29, 2017 4:14 pm
Nick pe server:Rares Miha
Cea mai mare realizare pe server:Am devenit liderul NG si HA
In ce factiune ai fost ultima data si cat timp ai stat acolo?:Pe acest server sunt in acest moment in National Guard.
In ce factiune ai petrecut cel mai mult timp? De ce ai parasit factiunea?:Pe acest server am fost in Taxi si am plecat deoarece am considerat ca e destul de plictisitor si as dori mai multa actiune si asa am ajuns lider NG

De ce crezi ca meriti helper:Deoarece vreau sa ajut playerii de pe acest server si sunt foarte activ,mi se pare un server foarte interesant!
Cate ore acorzi pe zi acestui joc?:In jur de 3-4-5 chiar si 6 ore depinde de zi.
Ce ai de gand sa faci daca obtii functia de helper?:Sa ajut playerii de pe server cat de mult pot in fiecare zi,fiind un player activ.
Cu ce esti diferit fata de alti playeri?:Sunt un om caruia ii place sa ajute toate persoanele si sa fiu intelegator cu anumite atitudini sa zic asa.

Ai fost banat vreodata pe acest server? Daca da, specifica toate banurile:Nu,nu am niciodata banat si nici nu voi fi,nu am astfel de ganduri.
Ai primit vreodata warn sau jail? Daca da, de ce?:Da,am primit cand am fost in hitman agency facand o victima colaterala,recunosc a fost greseala mea.

Varsta reala:15 ani
Ce alte jocuri joci?:Sa:mp in mare parte,csgo,ets2,rust.
De ce iti place sa joci samp?:Imi place sa joc samp deorece ma pot distra cu prietenii mei facand diferite actiuni.
Ce vei face dupa terminarea liceului?:Dupa terminarea liceului doresc sa ajung la Facultatea de Drept si sa ma fac notar.

Daca un player te intreaba cum face skill la rob, ce ii raspunzi?:Pentru a face skill la rob trebuie sa jefuiesti o banca/afacere,de cate ori este necesar in /skills.
Daca un player intreaba cum face sa-si ia job-ul de Trucker, ce ii raspunzi?:Tasteaza comanda /jobs si alege Trucker,iar odata ajuns acolo tasteaza comanda /getjob.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum